2023 Mart Ayı Mobil Oyun Önerileri

2023 Mart ayı mobil oyun önerileri olarak sizler için hem yıllara meydan okuyan hem de en sevilenleri derledik!

Bullet Echo Mart Ayı Mobil Oyun Önerisi

Mobil Oyun Önerisi: Bullet Echo

Her gün birbirinden güzel mobil oyunlar çıkıyor. Ancak bu oyunlardan hangisinin daha iyi olduğunu anlamak oldukça zor. Bu yüzden sizler için en iyi mobil oyunların bir listesini hazırladık. Tek başınıza, çevrimiçi veya internetsiz oynayabileceğiniz en güzel mobil oyunları sizin için derledik. İşte Mart ayı en iyi mobil oyunları.

 

2023 Mart Ayı Mobil Oyun Önerileri

Jetpack Joyride 2

Jetpack Joyride 2 Mobil Oyun Önerileri

Mobil Oyun Önerisi: Jetpack Joyride 2

Jetpack Joyride oyununu herkes bilir. Halfbrick Studios, bu ikonik mobil oyunun devamı niteliğindeki 2022 sürümüyle listeye harika bir oyun daha ekliyor. Jetpack Joyride 2, ilk oyuna göre çok önemli bazı değişikliklere sahip. Bunlardan en önemlisi ise hiç şüphesiz oyunun Apple Arcade’e özel olarak sunuluyor olması. Jetpack Joyride 2 ile ilk oyun arasındaki bir diğer fark ise mekaniklerin değişmiş olması. Oyuna yepyeni bir atış mekaniği eklendi. Ayrıca oyuna daha birçok yenilik eklendi. Ancak klasik “sonsuz koşucu” modu oyundan kaldırılmış gibi görünmektedir. Bunun yerine oyunda bir hikaye modu ve patron savaşları yer alıyor. Jetpack Joyride 2, grafiklerinden oynanışa kadar tamamen farklı bir oyun.

 

Beatstar

Beatstar Mart Ayı Mobil Oyun Önerisi

Mobil Oyun Önerisi: Beatstar

Müzik oyunları birçok kullanıcı tarafından favori oyun türü olarak listelenmektedir. Beatstar ayrıca şu anda piyasadaki en iyi mobil müzik oyunlarından biri olmasıyla da öne çıkıyor. Beatstar sadece müzik oyunu demekle yetinmeyebilir çünkü ritim becerisi de gerektirmektedir. Oyunun temel mantığı çoğu müzikli oyunla aynıdır. Zamanı geldiğinde yukarıdan aşağıya akan nesnelerle etkileşime geçin. Oyun mekanikleri Guitar Hero ve Band Hero oyunlarından pek farklı değil.

 

I Love Hue

I Love Hue Mart Ayı Mobil Oyun Önerisi

Mobil Oyun Önerisi: I Love Hue

İnternetsiz mobil oyunlara ait olan I Love Hue bir bulmaca oyunudur. Ancak diğer bulmacalardan biraz farklıdır ve bir çeşit yapboz sayılabilir. Oyunda farklı renkli kareleri uyumlu hale getirmeye çalışıyorsunuz. Farklı renk tayflarını yakalamaya ve dikdörtgenleri bu tayflar üzerinde uygun noktalara taşımaya çalışıyorsunuz. Bu oyun farklı boyutlarda farklı bulmacalar sunuyor.

 

Traffic Rider

Traffic Rider Mart Ayı Mobil Oyun Önerisi

Mobil Oyun Önerisi: Traffic Rider

Bu oyun bir Türk geliştiriciye sahip. Skgames tarafından geliştirilen Traffic Rider, bir tür yarış oyunudur. Bu oyun temelde bir motosiklet sürüş simülasyonu olarak düşünülebilir. Motosikletin fren koluna gaz verin ve motosikleti kontrol etmek için telefonu çevirirsiniz. Ayrıyeten oyunda 4 farklı oyun modu bulunmaktadır.

 

Among Us

Among Us Mobil Oyun Önerisi

Mobil Oyun Önerisi: Among Us

Online mobil oyunlarda çok popüler bir isim olmaya devam ediyoruz. Among Us bazı kişilerin hile yapmakta ve bazı kişilerin çeşitli görevler yaparak parçası oldukları uzay gemilerini tamir etme oyunudur. Sahtekarlar ekibinizin üyelerini öldürmeye çalışmaktadır. Ayrıca bunu gizlice yapmaya çalışırlar. Bir ceset bulunduğunda, tüm üyeler bir araya gelir ve birini uzaya atmak için oy kullanır. Gönderdikleri kişi fake ise oyunu kazanıyor. Ancak sahtekar sona ulaşırsa oyunu kazanır. Ayrıca toplantı yapmak için ceset görmenize gerek yok. Sadece sahtekarların geçebileceği bir hava kanalından çıkan birini görürseniz veya birisinin sahtekar olduğundan şüphelenirseniz acil durum seansı planlanabilmektedir.

Oyunu hem yerel ağınızda hem de çevrimiçi olarak oynayabilirsiniz. Yani, Aramızda çevrimiçi mobil oyunlardan biridir. Oyunda ayrıca tek başınıza oynayabileceğiniz bir alıştırma modu da bulunmaktadır.
Oyunun başlamasını beklerken karakterinize farklı şapkalar, renkler, evcil hayvanlar gibi özelleştirmeler atayabilirsiniz. Aramızda Android ve iOS sürümleri, App Store ve Google Play Store’da ücretsiz olarak mevcuttur. Burada bir grup arkadaşınızla eğlenebilirsiniz veya tek başınıza oynayabilirsiniz. Ayrıca oyunun bilgisayar sürümünü Steam’den satın alabilirsiniz.

 

Bullet Echo

Bullet Echo Mobil Oyun Önerisi

Mobil Oyun Önerisi: Bullet Echo

İzometrik bir aksiyon ve battle royale oyunu. Oyunda haritayı görebileceğiniz bir el feneri var. Ancak rakibinizin ayak sesleri ve silah sesleri de haritayı görmenize yardımcı olmaktadır. Aynı şekilde ekip arkadaşlarınız da etrafınızda olup bitenleri görmenizi sağlar. Bullet Echo‘da sevilen şey; hızlı oynanışı, öğrenmesi kolay ve taktiksel düşünmesidir. Daha önce de belirtildiği gibi hareket halindeyken oluşan sesler karşı taraf tarafından duyulmaktadır. Bu nedenle, ne zaman hızlı hareket edeceğinizi ve ne zaman sessiz kalacağınızı bilmek önemlidir.

Oyunda birçok karakter bulunmaktadır. Oyunda kazanılan para, bu karakterlerin seviyesini yükseltmek ve yeteneklerini geliştirmek için kullanılmaktadır. Ayrıca karakterinizin kullanabileceği çeşitli ekipmanlar da bulunmaktadır. Oyun ayrıca görevler ve etkinlikler de içeriyor. Bu etkinlikler oyunda gelişmeniz için ek ödüller getirir.

Serdar Karagülle

2002'de başlayan oyun macerasını, 2009'dan günümüze kadar oyun haberleri ve rehberlerine adayan bir oyuncu!

You may also like...

1 Response

  1. 15 Kasım 2023

    […] Among Us oynaması oldukça kolay bir oyun ancak özellikle ilk başta dikkat edilmesi gereken birkaç nokta var. İster arkadaşlarınızla ister başka rastgele oyuncularla oynayın, bu ipuçlarını takip etmek oyundan aldığınız keyfi artıracak ve kazanma şansınızı artıracaktır. Sizin için hazırladığımız bu rehber Among Us’a başlamanız için 5 ipucu içeriyor. […]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir